Skip to main content

Konfiguracja PlanRadar

Ten artykuł został automatycznie przetłumaczony z języka angielskiego.

Zarządzanie listami

Przegląd

Zarządzanie listami obejmuje duplikowanie i usuwanie list.

Dostęp i uprawnienia

Listy globalne a listy projektów

Istnieją listy globalne i listy projektów:

  • Listy globalne są tworzone dla całego konta i mogą być przypisane do wielu projektów.
  • Listy projektów są tworzone w projekcie i nie mogą być używane w innych projektach.

Jak uzyskać dostęp

Aby uzyskać dostęp do globalnych list __:

  1. Proszę kliknąć Formularze i listy
  2. Proszę kliknąć Listy

Aby uzyskać dostęp do list projektów __:

  1. Proszę kliknąć Projekty
  2. Proszę wybrać projekt z listy
  3. Proszę kliknąć Listy
  4. Następnie proszę postępować zgodnie z poniższymi instrukcjami, tak jak w przypadku list globalnych.

Zduplikowane listy

Aby powielić listę:

  1. Proszę otworzyć menu more obok listy, którą chcą Państwo powielić
  2. Proszę kliknąć Kopiuj listę
    Duplicate List.png

Usuń listy

Aby usunąć listę:

  1. Proszę otworzyć menu more obok listy, którą chcą Państwo usunąć
  2. Proszę kliknąć Usuń listę
    Delete List.png
  3. Proszę kliknąć Usuń , aby potwierdzić
    Delete Confirmation.png

Zaktualizowano 22 czerwca 2026