Skip to main content

Postavljanje PlanRadara

Ovaj članak automatski je preveden s engleskog.

Izbrišite pristupne tokene drugih korisnika

Pregled

Možete izbrisati osobne pristupne tokene koje su stvorili drugi korisnici kao što je opisano u Stvaranje ili brisanje osobnih pristupnih tokena. To može biti korisno ako ih želite spriječiti u daljnjoj upotrebi integracija ili kada su tokeni ugroženi. Potrebno je izraditi novi pristupni token ako je izbrisani token korišten za bilo kakvu integraciju.

Pristup & Dozvole

Kako pristupiti Korisnicima

  1. Zadržite pokazivač iznad Upravljanje korisnicima
  2. Kliknite Korisnici

Brisanje korisničkog pristupnog tokena

Za brisanje korisničkog pristupnog tokena:

  1. Kliknite korisnika čiji pristupni token želite izbrisati.
    Select User.png
  2. Pomaknite se prema dolje do Korisnički pristupni tokeni.
  3. Kliknite ikonu smeća pored tokena koji želite izbrisati.
    Trash Icon.png
  4. Kliknite Izbriši za potvrdu.
    Confirm Delete.png

Ažurirano 18. lipnja 2026.