Skip to main content

Postavljanje PlanRadara

Ovaj članak automatski je preveden s engleskog.

Stvorite i pozovite korisnike

Postoje nekoliko načina prikaza ticketa.

Možete stvoriti nove korisnike ili pozvati korisnike koji već postoje na drugom PlanRadar računu na svoj račun.

Pristup & Dozvole

Kako pristupiti Korisnicima

  1. Zadržite pokazivač iznad Upravljanje korisnicima
  2. Kliknite Korisnici

Stvorite korisnika

Možete stvoriti novog korisnika ako se njegova adresa e-pošte još ne koristi na drugom PlanRadar računu.
Nakon "stvaranja" korisnika možete im odmah dodijeliti ulaznice jer ne postoji pozivnica koju bi morali prihvatiti prvi.

Za stvaranje novog korisnika:

  1. Kliknite Izradi korisnika
    Create User.png
  2. Odaberite Vrstu korisnika
  3. Ispunite korisničke podatke (ime, prezime, email adresa i lozinka su obavezni)
  4. Odaberite korisnička dopuštenja pod Postavi dopuštenja za administraciju - ovaj je odjeljak dostupan samo ako ste odabrali internog korisnika , kao što je objašnjeno u Konfiguracija korisničkih dopuštenja.
  5. Odaberite projekte kojima želite dodati korisnika, kao što je objašnjeno u Dodjeljivanje korisnika projektima.
  6. Također možete dodati korisnika u grupu, kao što je objašnjeno u Stvori & Upravljanje grupama.
  7. Kliknite Spremi

Pozovite korisnika

Pozovite korisnike ako se njihova adresa e-pošte već koristi na drugom PlanRadar računu.

Da biste pozvali korisnika na svoj PlanRadar račun:

  1. Kliknite Pozovi korisnika
  2. Odaberite Vrstu korisnika
  3. Ispunite podatke o korisniku (ime, prezime, email adresa i lozinka su obavezni)
  4. Odaberite korisnička dopuštenja pod Postavi dopuštenja za administraciju - ovaj je odjeljak dostupan samo ako ste odabrali internog korisnika , kao što je objašnjeno u Konfiguracija korisničkih dopuštenja.
  5. Odaberite projekte kojima želite dodati korisnika, kao što je objašnjeno u Dodjeljivanje korisnika projektima.
  6. Izborno: Dodajte osobnu poruku koja će biti dodana u e-poruku pozivnice
  7. Izborno: Odaberite potvrdni okvir Spremi poruku pozivnice ako želite ponovno upotrijebiti poruka za sljedeću pozivnicu.
  8. Kliknite Pozovi korisnika

Nepotvrđene pozivnice

Korisnici koji nisu prihvatili svoje pozivnice bit će navedeni pod Nepotvrđeni korisnici.

Za provjeru nepotvrđenih pozivnica:

  1. Kliknite Nepotvrđeni korisnici
    Unconfirmed.png

Ponovno pošalji pozivnicu

Za ponovno slanje pozivnice korisniku:

  1. Kliknite Upravljanje korisnicima
  2. Kliknite Korisnici
  3. Kliknite Nepotvrđeni korisnici
  4. Kliknite ikonu poruke 
    Resend Invitation.png
  5. Kliknite Ponovo pošalji za potvrdu
    Resend Button.png

Brisanje pozivnice

Pozivnice možete izbrisati prije nego što ih korisnici prihvate. Da biste to učinili:

  1. Kliknite Upravljanje korisnicima
  2. Kliknite Korisnici
  3. Kliknite Nepotvrđeni korisnici
  4. Kliknite ikonu Izbriši 
    Unconfirmed Users.png
  5. Kliknite Izbriši za potvrdu
    Delete.png

Ažurirano 18. lipnja 2026.