Skip to main content

Postavljanje PlanRadara

Ovaj članak automatski je preveden s engleskog.

Prilagođeni korisnički detalji

Pregled

Prilagodite korisničke podatke dodavanjem, uređivanjem ili uklanjanjem prilagođenih detalja kako biste prilagodili korisničke profile svojim specifičnim potrebama.

Pristup & Dozvole

Kako pristupiti Korisnicima

  1. Zadržite pokazivač iznad Upravljanje korisnicima
  2. Kliknite Korisnici

Dodajte prilagođene pojedinosti o korisniku

Dodajte dodatne podatke o korisniku:

  1. Kliknite Prilagođeni podaci o korisniku
    Access Custom Fields.png
  2. Unesite naziv polja
  3. Odaberite vrstu polja (potvrdni okvir, datum, decimalno, popis, dugi tekst, kratki tekst, broj ili vrijeme)
  4. Izborno: Odaberite potvrdni okvir Obavezno kako biste polje učinili obaveznim prilikom dodavanja novi korisnik
  5. Kliknite +Dodaj polje
    Add a Field.png
  6. Ponovite korake od 2 do 5 za dodavanje više polja
  7. Kliknite Spremi
    Save Custom Fields.png

Uredite prilagođene pojedinosti o korisniku

Za uređivanje prilagođenih korisničkih podataka:

  1. Kliknite Prilagođeni podaci o korisniku
    Access Custom Fields.png
  2. Kliknite ikonu za uređivanje pored prilagođenog detalja koji želite urediti.
    Edit Custom Fields.png
  3. Primijenite svoje promjene
  4. Kliknite Dodaj polje za potvrdu promjena.
  5. Kliknite Spremi
    Edit Field Details.png

Preuredite prilagođene korisničke pojedinosti

Možete definirati redoslijed kojim se pojedinosti o korisniku pojavljuju prilikom stvaranja ili uređivanja korisnika. Da biste to učinili:

  1. Kliknite Prilagođeni podaci o korisniku
    Access Custom Fields.png
  2. Kliknite i držite ikonu narudžbe pokraj polja koje želite preurediti, povucite i ispustite na željeno mjesto.
  3. Kliknite Spremi
    Grip Icon.png

Izbriši prilagođene pojedinosti o korisniku

Prilagođene podatke možete izbrisati samo ako nisu korišteni. Da biste izbrisali prilagođene podatke o korisniku:

  1. Kliknite Prilagođeni podaci o korisniku
    Access Custom Fields.png
  2. Kliknite ikonu Izbriši
    Delete Icon.png

Ažurirano 19. prosinca 2024.