Izbrišite stare verzije plana u web aplikaciji
Pregled
Možete izbrisati određenu staru verziju plana ili sve stare verzije plana svih slojeva odjednom.
To može pomoći u brisanju nepotrebnih podataka i smanjenju broja planova koji se ubrajaju u vaša ograničenja pretplate, ako niste na planu pretplate Enterprise. Također pogledajte Cijene i pretplatu.
Pristup & Dozvole
Kako pristupiti planovima
- Kliknite Projekti
- Kliknite na projekt da biste ga otvorili

- Kliknite Planovi i slojevi

- Odaberite sloj da vidite njegovu trenutnu verziju plana

Brisanje određene verzije plana
Možete izbrisati jednu od starih verzija plana, ali ne možete izbrisati trenutnu verziju plana. Također pogledajte Ažuriraj planove.
Za brisanje određene stare verzije plana:
- Kliknite Verzije (2)
Broj u gumbu pokazuje koliko verzija plana postoji.

- Kliknite ikonu Izbriši pored verzije plana koju želite izbrisati

- Kliknite Potvrdi

Izbrišite sve verzije plana praznog sloja
Za brisanje svih verzija plana (uključujući trenutnu verziju) sloja koji još nema ulaznice:
- Kliknite Izbriši

- Kliknite Izbriši datoteku plana

Izbrišite sve stare verzije plana svih slojeva
Ako ste sigurni da vam više ne trebaju stare verzije planova ni jednog sloja, možete ih sve izbrisati odjednom. Trenutna verzija svakog plana neće biti izbrisana.
Učiniti tako:
- Kliknite Izbriši stare verzije plana

- Kliknite Izbriši stare verzije plana za potvrdu

Ažurirano 11. svibnja 2026.
