Skip to main content

Konfiguracja PlanRadar

Ten artykuł został automatycznie przetłumaczony z języka angielskiego.

Usuwanie starych wersji planu w aplikacji internetowej

Przegląd

Można usunąć konkretną starą wersję planu lub wszystkie stare wersje planu wszystkich warstw jednocześnie.

Może to pomóc w usunięciu niepotrzebnych danych i zmniejszeniu liczby planów, które wliczają się do limitów subskrypcji, jeśli nie korzystają Państwo z planu subskrypcji Enterprise. Proszę również zapoznać się z cennikiem i subskrypcją .

Dostęp i uprawnienia

Jak uzyskać dostęp do Planów

  1. Proszę kliknąć Projekty
  2. Proszę kliknąć na projekt, aby go otworzyć
  3. Proszę kliknąć Plany i warstwy
  4. Proszę wybrać warstwę, aby wyświetlić jej aktualną wersję planu

Usunąć wersję planu szczegółowego

Można usunąć jedną ze starych wersji planu, jednak nie można usunąć bieżącej wersji planu. Proszę również zobaczyć Update Plans.

Aby usunąć określoną starą wersję planu:

  1. Proszę kliknąć Versions (2)
    Liczba na przycisku wskazuje liczbę dostępnych wersji planu.
  2. Proszę kliknąć ikonę Usuń obok wersji planu, którą chcą Państwo usunąć
  3. Proszę kliknąć Potwierdź

Usuwanie wszystkich wersji planu pustej warstwy

Aby usunąć wszystkie wersje planu (w tym bieżącą wersję) warstwy, która nie ma jeszcze biletów:

  1. Proszę kliknąć Usuń
  2. Proszę kliknąć Usuń plik planu

Usuń wszystkie stare wersje planu wszystkich warstw

Jeśli są Państwo pewni, że nie potrzebują już starych wersji planów dla żadnej z warstw, mogą Państwo usunąć je wszystkie naraz. Bieżąca wersja każdego planu nie zostanie usunięta.

Aby to zrobić:

  1. Proszę kliknąć Usuń stare wersje planu
  2. Proszę kliknąć Usuń stare wersje planu , aby potwierdzić

Zaktualizowano 11 maja 2026