Ten artykuł został automatycznie przetłumaczony z języka angielskiego.
Archiwizowanie projektu w aplikacji internetowej
Przegląd
Zarchiwizować projekt po jego zakończeniu, aby ograniczyć dostęp i zapobiec dalszym zmianom.
Zarchiwizowane projekty:
- Są usuwane z selektora projektów w widokach zgłoszeń i innych funkcjach.
- Nie są już synchronizowane z urządzeniami mobilnymi.
Projekty można zarchiwizować, jeśli zajdzie potrzeba przejrzenia szczegółów lub dokonania aktualizacji.
Dostęp i uprawnienia
Jak uzyskać dostęp do projektów
- Proszę kliknąć Projekty

Archiwizowanie projektu
Aby zarchiwizować projekt:
- Proszę wybrać projekt

- Proszę otworzyć menu więcej
- Proszę kliknąć Archiwum** projekt

**
- Proszę kliknąć Archiwum

Pokaż zarchiwizowane projekty
Aby wyświetlić zarchiwizowane projekty:
- Proszę kliknąć . Proszę wyświetlić zarchiwizowane projekty

- Wyświetli się lista zarchiwizowanych projektów

Usunąć archiwizację projektu
Aby usunąć archiwizację projektu:
- Pokaż zarchiwizowane projekty, jak wyjaśniono powyżej
- Proszę wybrać projekt

- Proszę otworzyć menu więcej
- Proszę kliknąć Unarchive project


- Proszę kliknąć Unarchive

Zaktualizowano 11 maja 2026
